Post by croonchatsumete on Feb 23, 2022 3:02:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ patirtis nemokamai ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
Idomi tik dqug reklamu
Per daug skelbimų!! Ir tai sukūrė „Azur games“, kuris visada įdeda skelbimus po kiekvieno žaidimo! Ir visada deda "2x rewards?" Arba "surinkti 2x?" Pirmas! Kad netyčia spustelėtumėte juos! I Ir jis pilnas robotų, todėl nėra konkurencijos!
Be to nuostabaus žaidimo yra daug kitų skelbimų!
Žaidimas buvo įdomus ir malonus keletą lygių, bet netikėtai lygių tikslas dingo, todėl dabar aš tiesiog važinėju nuimdamas derlių, net neįsivaizduodamas, ko man reikia, ir nepakylu. Pavargau nuo to, nes negaliu progresuoti. Šią problemą reikia išspręsti, nes nesu vienas su šia patirtimi.
Tiesą sakant, taip smagu, kaip ir reklama vieną kartą, aš iš karto sumokėjau už versiją be skelbimų, žinodama, kad man ji patiks ir daug žaisiu. Labai malonu ir smagu dalyvauti varžybose. Linksmo laiko žudikas. Verta 5 ⭐️s
Tai labai priklausomybę sukeliantis žaidimas. Tai mano mėgstamiausias žaidimas pasaulyje. Manau, kad turėtumėte įdiegti šį žaidimą ir smagiai praleisti laiką. Ačiū už tokį nuostabų žaidimą. Šis žaidimas yra įdomesnis nei kiti žaidimai. Taigi, jūs turite išbandyti šį žaidimą vieną kartą.
Anksčiau buvo gana šaunu. Tačiau kadangi aš pasiekiau 25 lygį, jis nerenka jūsų derliaus ir nesiekia tikslo, kad pereitumėte į kitą lauką. Taigi dabar jūs tiesiog įstrigote tame pačiame lauke, kuriame buvote. Tai, žinoma, labai greitai pabodo. Turėsiu susirasti naują žaidimą.
Aš esu 49 lygyje ir nebėra įvarčių? Ar nebegalite progresuoti žaidime? Man labai patinka šis žaidimas, skirtas žudyti laiką.
Žaidimas sugenda kiekvieną kartą, kai paleidžiama „Cube Chain“ ir dviračio žaidimo reklama. Labai vargina, jei ką tik gavote aukštą balą
Valdymas gali būti daug geresnis. Labai įstrigti, kai pasuku į kairę, tai išliks tol, kol atsitrenksiu į save. Šis žaidimas turi visas 5 žvaigždutes, kai valdikliai yra geresni. Kitaip, puikus žaidimas, toliau
Nors šis žaidimas yra įdomus ir verčia vaikus užimti, jis labai šąla, todėl jūs turite arba išjungti įrenginį, arba nežaisti žaidimo valandų valandas, kad jis galėtų tai atlikti pats. Patikrinau savo telefoną, tai nereiškia, kad visos kitos mano programos veikia gerai.
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Аркадни ldhl
Valdikliai yra labai netvarkingi
Nedelsdami atlikite atnaujinimus... sumokėjote už reklamą ir pasiekėte tokį lygį, kad nebegaliu eiti toliau. Tai bus mano antrasis pašalinimas...
Yra daug problemų. Visų pirma, galite atsitrenkti į save ir mirti. kai tai padarysi, pasigirsta toks šnypščiantis garsas. Taip staiga, aš vos nenualpau. Pašalinama. Negrįš, net jei tai ištaisyta.
Sustojo derliaus rodymas 25 LVL. Kokia prasmė žaisti, jei aš nežinau rezultato. Tiesą sakant, atsižvelgiant į beprotišką žaidimo paprastumą, VIENINTELĖ priežastis žaisti yra BALTAS!!!
Harvest.io – 3D Farming Arcade Szimulációs játékok umnp
Bike Racing Games : Bike Game yra Simuliaciniai Android App, su daugiau nei 100 000 000+ ... parsisiųsti Harvest.io – 3D Farming Arcade .apk "Android".
Tai man geras. Bet skelbimai. Grafika nebloga.
Na, visų pirma, šis žaidimas yra labai įdomus, nors reklamos mane nuolat trikdo, bet apskritai jis yra gana smagus.
Reklama kiekvienam lygiui. Venkite.
Jokių lygių, viršijančių 40 ar 50... daug papildymų.. Atsisiųsta iš naujo, kad būtų galima pasiekti „naujų“ lygių daug kartų.
Mokama už ne reklamą, bet vis tiek gaunama reklama
Gali būti smagus laiko gaišimas, bet po KIEKVIENŲ 1 1/2 minutės rungtynių pasirodo 30 sekundžių reklama, kuri yra neišvengiama. Suprantu, kad žaidimai mobiliesiems yra tik skelbimų pateikimo sistemos, bet stenkitės bent jau tai nuslėpti.
Kiekvienas gražus žaidimas 😍🤩🤩🤎💜💚💛
<![CDATA[Ruošiantis naujai priemonei, MITA aiškinasi ...
Kvailas žaidimas. Kitas žaidimas, kuris stumia jums skelbimus kas 20 sekundžių, tačiau negali sukurti žaidimo, dėl kurio verta juos pakęsti. Ištrinta.
Harvest.io – 3D Farming Arcade સિમ્યુલેશન ddm
Žaidimas buvo gražus ir atpalaiduojantis, kol nepasiekiau galutinio lygio. Neturiu tikslo, kurį turėčiau pasiekti, ir jis tiesiog įstrigo, tad kokia prasmė. Labai apmaudu.
Valdikliai kartais yra labai vangūs ir nesisuka taip, kaip norite.
Šis žaidimas yra gerai, bet šiek tiek painus. Ši programa gali būti labai lėta, bet šiek tiek linksma. Duodu tai dvi žvaigždutes.
Nuobodus butvmeh 8 gali tapti didelis, todėl aš mirštu apsisukęs ir susitrenkęs
Man patinka šis žaidimas, jis toks smagus, kol vieną dieną jis tiesiog nustojo veikti, aš įsitraukiau į jį ir negalėjau nieko spustelėti. Bandžiau pašalinti ir įdiegti iš naujo 3 kartus, bet tai išgelbėtų mano vietą ir vis tiek būtų užšaldyta. bet taip smagu, kol tai neįvyko.
Ei, kada pasirodys nauja šio žaidimo dalis, kodėl ji sustoja ties 43 lygiu
Tai kelia nerimą keliančią priklausomybę. Dėl tam tikrų priežasčių negaliu nustoti žaisti. Tačiau turiu nedidelę problemą su valdikliais. Kartais jis jaučiasi per jautrus, o kartais atrodo, kad pasisuka priešinga kryptimi, nei nori. Be to, laiko pratęsimo premijos būtų puikus priedas. Jaučiuosi sutrikęs, kai esu taip arti asmeninio tikslo, bet sutrumpėjau keliomis sekundėmis.
Puikus žaidimas, prašau, sukurk daugiau!!!!!!!
Duodu tik 3 žvaigždutes, nes skelbimuose derliaus nuėmimo mašina apima visą ūkį, o realiai derliaus nuėmimo mašina tik pusę ūkio......
Mėgaukitės šiuo žaidimu, tačiau tam tikru momentu atrodo, kad #NURODYTI, kur galite žaisti......BET.....#NOOOOOOO #ILGĖJI #ŽINOKITE #KAIP #DAUG #KIEKVIENO #PREKĖS #GAUTI ......((Kiekvieno elemento lygis nuo 250 + iki 300 + yra .... kur jis įvyksta, IR NEGALITE PAtaisyti VĖL ATSITIKO......
Animacija miela. Kontroliuojant gali prireikti darbo. Tikimės, kad vieno žaidėjo režimas, kurį galėtume išbandyti, būtų smagu. Aš tai įveikiau. Daugiau lygių nėra.
Žaidimas dabar neduoda mano daiktų.... Surinkau pakankamai, kad išlaikyčiau bent 3 lygius.... Tai reikia kuo greičiau ištaisyti.... Apsilankysiu dar kartą ir duosiu naują įvertinimą.... nepradėkite lygiuotis per kitas 48 val. IŠTRINSIU.....
Jei galėčiau, šiam žaidimui skirčiau 10000000000 žvaigždučių, nes žaisti jį taip atpalaiduoja. Tiesiog norėčiau, kad galėtumėte pakeisti kombainą, o ne žaidimą atsitiktinai pasirinkdami mašinos spalvas. Bet apskritai fantastiškas žaidimas
Puikus žaidimas, būtų daug geriau, jei po kiekvieno lygio nebūtų pridėta 30 sekundžių
Man patinka žaidimas, bet yra per daug skelbimų, po vieno žaidimo atsiranda skelbimų, kurių aš to nekenčiu 😝😤
Žaidimas Big Farm New Harvest internete. Žaiskite nemokamai
Jūsų pačių apžvalga apie svarbiausią dalyką yra ta, kad žmonės, kuriems aš rūpiu, tuo pačiu metu kaip visiškai naujas, o piktograma šalia manęs ir mano vyro ir žmonos komanda, kad būtų r žmonėms, kurių nėra po kelių savaičių per dieną. ir naktis iš dienos ir nakties iš populiariausių ir aš turiu būti šiek tiek senas draugas daugumai tai nėra skirtas naujos gavėjas yra geriausias būdas pasinaudoti šia savaite todėl turime tiek pat laiko ir pastangų, kad gautume geriausią būdą, kaip man patikti
Man patinka jo žaidimas, turėtum jį gauti, bet manau, kad reikėtų pridėti daugiau lygių, nes neturiu tikslo, kurį pasiekti po 49 lygio, bet be to, tai NUOSTABU
Šis žaidimas yra tinkamas daugeliui, bet norėčiau, kad svirtelė nejudėtų kiekvieną kartą, kai paimu pirštą. Jei tai būtų labiau panašu į kitus kirminų valgymo ir kirminų žaidimus, kuriuose turite PARINKTI dabartinį keistą vairasvirtę, galite nukreipti aparatą sekti pirštą arba duoti statinį vairasvirtę, žaidimas būtų įvertintas 5 žvaigždutėmis. Aš ir toliau žaidžiu, nes man patinka estetika, tačiau valdymo parinkčių stoka ir netvarkingi valdikliai apskritai išlieka žemiau 5 žvaigždučių.
Šis žaidimas yra nuostabus, aš taip myliu šį žaidimą, kad jis yra geras dėl jo *MB* ❤❤❤
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulasyon lxb
Neveikia mobiliojo pakabinimo
Žaidimas yra įdomus ir puikiai praleidžia laiką, TAČIAU jam BŪTINAI reikia klaidų taisymo, žaidimo valdymo, jis trikdo ir per daug skelbimų. Žodžiu, po kiekvieno žaidimo raundo yra skelbimas. Būtų suprantamiau, jei reklama būtų paleista maždaug kas 3 raundus.