Post by croonchatsumete on Feb 23, 2022 3:17:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ activați modul Dumnezeu ▞▞▞
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞
Veți avea nevoie să cheltuiți bani pentru evenimentul săptămânal al acestuia, dacă nu, veți lua foarte mult timp pentru a avea un nou turn sau erou.
Wild Sky TD உத்தி vkvx
Foarte distractiv de jucat, dar multe bug-uri
Foarte frumos cu o grafica buna !
acest joc este cu adevărat minunat
TD minunat cu o grafică bună
A fost bine, tocmai mi-am pierdut interesul pentru ea repede, îmi pare rău 🥺
Jocul este ok
Ai o gamă atât de diversă de inamici, de asemenea, ai nevoie de mai multe unități. Achiziția unității este destul de grea, dezinstalez
În sfârșit încărcat... aștept să văd cum merge...
Distracţie! Grafică grozavă, joc continuu grozav, ne-a crescut ușor și, după câteva ore de joc, nu m-am blocat și am fost forțat să plătesc pentru upgrade-uri.
Am trimis un e-mail dezvoltatorilor de mai multe ori, dar nu a răspuns deloc pentru a ajuta la problemele legate de achizițiile de aplicații.
In medie
Wild Sky TD Strategiya fkn
Prea macinat greu
Jocul necesită cel puțin zece dolari pentru a fi cheltuiți la fiecare două săptămâni pentru a obține cu adevărat upgrade-uri decente de card. Poate fi jucat fără a plăti acest lucru, dar obținerea upgrade-urilor decente de card este diferența dintre a fi mediu și a fi bun. Este frustrant că nu este vorba despre pricepere, ci despre bani. Și apoi serverul se defectează, ceea ce nu este grozav când plătiți pentru el. În caz contrar, grafica și modul de joc sunt bune pentru jocul TD. Notă: am dat recenzia de două stele pentru cost, nu serverul
Wild Sky TD Strategy octd
Mai avem loc de îmbunătățire dacă nu este un *JOC CASH*, acest joc nu e rău până la urmă
Ușor și distractiv.
Joc tipic pentru a câștiga
Simplu si bine amenajat.
vă rugăm să actualizați mai multe arme
Nu am ținut jocul mult timp din mai multe motive, partea de sus este că ai înțeles clar că ești susținut cu reclame. Nu am văzut unde în joc să pot plăti pentru a elimina reclamele. Al doilea motiv este că nu eram înnebunit după joc. Turnul are locuri limitate pe care pot fi amplasate. Al treilea motiv pentru care l-am dezinstalat a fost că nu părea că există o mulțime de hărți... se pare că sunteți prins într-o cale mai mult sau mai puțin liniară.În sfârșit, urăsc tutorialele din runda 1... Pune turnul aici etc....
Doar medie, cu o mulțime de opțiuni pentru contribuție financiară. Nu mă pot opri să râd la opțiunea de 150 USD pentru niște diamante lol
Prea usor
Ceea ce este bine: Un succesor spiritual al seriei Regatul Rush. O bună interpretare contemporană a genului de apărare a turnului. Deși copiază multe elemente din Kingdom Rush, ei inovează puțin, de exemplu, adăugând o capacitate de „accelerare”. De rău: Monetizarea este puțin neplăcută, folosind o mulțime de monede și „cărți” în joc pentru a obscurca progresul și costul. Din grafică lipsește personajul găsit în seria Kingdom Rush. De asemenea, un pic buggy.
Trebuie să așteptați mult timp pentru a câștiga monedă pentru a face ceva în joc. Nu merită timpul.
Wild Sky TD Strateji Oyunları vwir
Te rog, poți deschide capitolul 4? Am evaluat deja jocul tău 😊 mulțumesc
Evenimentul trebuie să aibă date prelungite
Este un joc distractiv de jucat, obțineți un set de turnuri de bază gratuit pentru a obține turnuri mai bune și lucruri de genul ăsta de foc cu gheață vă izbucnesc Visa, dacă nu, trebuie să vă jucați doar cu turnurile de bază pe care vi le oferă.
Tower Defense de bază cu o serie de conținut blocat pe care nu veți câștiga peste o lună fără a cheltui bani reali. Evenimentele costă minim 9,99 USD pentru a vă bucura, iar controalele pot fi la fel de frustrante ca achiziția de numerar dacă unitățile se suprapun. Am avut o săptămână distractivă jucând, dar merg mai departe.
Mecanica de joc minunată. Dar este mai degrabă un joc cu plata pentru progres. Nu poți debloca nimic fără să plătești efectiv bani. Moneda din joc este un gunoi absolut și ajungi să ai miliarde din ea și să nu o poți cheltui pe nimic. Dacă mai mulți eroi și sisteme de turn ar fi fost deblocabile jucând efectiv jocul, aș fi fost implicat în acest joc de luni de zile. Multumesc pentru raspuns dev. Soluția ta este o altă problemă. Am încercat să obțin o breaslă de zile întregi. Fără noroc.
1. Faceți suport pentru notch 2. Îmbunătățiți jocul offline (după un sezon încheiat nu mai putem continua din cauza XP-ului acum 3. Upgrade-ul pentru eroi / trupe nu funcționează în joc 4. Îmbunătățiți stabilitatea rețelei 5. Remediați sezonul evenimentului 6. Aduceți mai multe Maches și element track Maches....
TRANSFORMERS: Forged to Fight Darbības spēles tdb
de ce adăugați offline dacă aproape totul este online? așa de prost
Jocul a început bine, dar când am jucat modul de călătorie de fiecare dată când am terminat etapa, nu am primit nicio recompensă, care ar fi de mare ajutor pentru a-mi îmbunătăți turnurile și eroii.
E foarte fai jocul o sa îl joc foarte mult
prea plictisitor, pentru că plătiți 2 câștiguri în joc.. asta e nasol.. prea greu pentru a ridica la nivel eroul, turnul și vraja, pentru un jucător care nu a fost bogat, va rămâne blocat la același nivel pentru mult timp.. O să apreciezi dacă îți reechilibrazi jocul și nu depinde de câștigul plății 2
Un joc de apărare a turnului foarte bun
Frumos joc, foarte interesant, sunt foarte tare
Măcina lentă dacă nu plătiți bani este greu să progresați
Un joc de plată pentru câștig. După câteva săptămâni nu am primit niciun erou sau turn nou. Pierdere de timp