Post by croonchatsumete on Feb 23, 2022 2:39:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ deblocați jetoane ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Super distractiv, nu prea multe reclame, o modalitate bună de a ucide timpul dintre întâlniri. Iubesc. Îl recomand tuturor, în afară de copiii mici zguduiți
Jocul este ok, dar reclamele îl fac prea frustrant pentru a juca.
Tare doar ca mai trebuie lucrat la el
Light-Bot - Editează - Digital Games
Un mic joc mic care a fost distractiv timp de aproximativ 5 minute, apoi au venit reclamele. Online-ul nu poate fi jucat din cauza cantității mari de reclame. Nivelurile au devenit același lucru după un timp și au devenit foarte plictisitoare. A trebuit să aștepte mini-jocurile pe care le-ai deblocat a fost plictisitor și majoritatea mini-jocurilor nici măcar nu au fost atât de bune. A meritat cele cinci minute, dar nu mai mult de atât. Nici celelalte moduri de joc nu au extins distracția pentru că a fost doar o copie carbon cu puțină întorsătură, nu merită.
Darus
Foto Yvonne Karlsson E-mail
Aș fi evaluat asta mai mult, dar cantitatea de ADS este pur și simplu nebună. Indiferent de ce vei primi un anunț la fiecare 3 niveluri (dacă îți ia să faci 3 nivele în 5 secunde, vei primi un anunț la fiecare 5 secunde). Numărul de reclame pe care ți le aruncă acest joc mi-a dat bătăi de cap. Dacă vrei să scapi de reclame, trebuie să plătești un abonament lunar. Dacă doriți un joc care să se simtă ca o simulare a reclamelor, acesta este jocul pentru dvs. EDIT: Acesta nu este un concept nou, obișnuiam să joc un astfel de joc pe un browser web ACUM ANI.
Este foarte greu să nimerești 🤔 de asta am dat ⭐⭐⭐ dar este foarte fain😊
Este un joc destul de bun, aveam o mulțime de puzzle-uri în el și o mulțime de personaje amuzante din care poți alege. Singurul dezavantaj este că există o grămadă de reclame, iar unele niveluri sunt puțin prea greu de depășit, dar odată ce ați terminat modul clasic, puteți face ce doriți cu el. Scriu asta cu 4 din 5 stele.
Tank Stars Аркады oyc
Prea multe reclame
Fain super fain
Tara reclame ar merita 5 stele
Un ucigaș decent, cu o politică enervantă față de date - nu există defecte inerente jocului în sine. Gameplay-ul este simplu, nivelurile sunt foarte ușoare și există o mică varietate de conținut. Problema apare atunci când setările de publicitate și confidențialitatea datelor, deși pot fi modificate pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului, atunci când faceți acest lucru, va apărea o fereastră pop-up în partea de sus a ecranului, referindu-se în mod constant la modificarea setărilor drept „o problemă” și susținând că sunteți interzicând direct suportul jocului.
Foarte distractiv, dar nivelurile sunt atât de simple de cele mai multe ori încât treci prin 3 niveluri în aproximativ 20 de secunde. Și apoi obțineți un anunț de zece secunde. Deci, dacă nu doriți să petreceți aproximativ jumătate din timp așteptând reclame, nu descărcați. Nici măcar nu poți câștiga în moneda jocului pentru a opri reclamele. Numai numerar. Dacă nu doriți să cheltuiți cei 6 dolari pentru a scăpa de reclame, atunci nu vă deranjați.
Prea multe reclame, te e ervezi la un moment dat.
Mr Bullet - Spy Puzzles Teka-teki qclq
Puzzle-urile sunt distractive, dar atât de multe reclame, care bine, este un joc gratuit. Problema mai mare pe care o am cu reclamele? Atât de multe dintre ele sunt false sau înșelătoare. Cum ar fi reclamele false pentru o aventură-ale-ți-ai-propria-voastra, care este de fapt pentru un proiectant de puzzle. Și mai enervant? Aproape fiecare reclamă este o reclamă falsă care poate fi redată, care vă duce la pagina magazinului de aplicații. Curios de ce acest stil special de reclamă falsă apare doar în acest joc pentru mine. luând în considerare și faptul că sunteți plătit mai mult pentru clicuri decât pentru vizionări.
mr seo. mar 1, 2021. I feel a lot more people need to read this, ... coub.com/stories/2214623-captain-tsubasa-vol-2-hack-android-2011-por-gabriel
Aceste reclame pe care le au fac jocul de nejucat, de îndată ce intrați în el, reclamele apar. Este literalmente după fiecare 2 până la 3 niveluri. Ceea ce este puțin extrem, mai ales că au un joc bun. Din păcate, nu va fi la fel de popular sau de bine cunoscut din cauza alegerii slabe a colegilor de joacă. În ceea ce privește grafica și jocul, ceea ce am jucat între reclamele lungi a jucat solid și arăta decent pentru un joc de telefon mobil. Nicio problemă și din nou ceea ce era puțin de jucat părea distractiv. Mai puține anunțuri = recenzii mai bune.
Acest joc este atât de bun👌💗este mai bun decât Paștele🎅😎
Da, este un joc atât de bun, l-am văzut în alte reclame pentru jocuri, dar slăbiciunea este că are o mulțime de anunțuri, două misiuni pe un anunț. A fost acest sfat important
E șmecher, dar nu poți să treci de unele nivele
Acest joc este de fapt foarte distractiv, m-am bucurat mult de timpul meu (când sunt de fapt capabil să joc) cu el. Cu toate acestea, motivul pentru care îl evaluez cu o stea este din cauza reclamelor. Nu am nicio problemă cu reclamele pe un joc free-to-play. Dar când jocul tău are un banner în partea de jos a ecranului ȘI reclame după fiecare două sau trei niveluri, ai mers prea departe. Nici măcar nu mă pot bucura de jocul distractiv, deoarece reclamele ocupă mai mult timp decât cele două sau trei niveluri dinainte. Chiar dezamăgit.
nu îmi place nu pot să mori mai trebuie să lucreze
Îmi place acest joc. Creatorul răspunde, poți face mai puține reclame, nu este distractiv pentru oameni să se joace și jumătate din timp sunt reclame, dar în general jocul este foarte bun dacă există un cuvânt mai bun decât cel mai bun, l-aș spune
very best job apetube.in.net/ aptube When seeking the iPhone 5 case that’s ... Please call back later bokepbarat.in.net/ bokep sex Mr
Sugeți-mi pula proștilor, cacatilor cu reclamă voastră de căcat
Mr Bullet - Spy Puzzles פאזל iifa
Mr Bullet - Spy Puzzles Teka-teki xsw
E un joc tare
Este un joc foarte frumos imi place acest joc
Aplicație distractivă de jucat când te plictisești. Foarte distractiv.
Am primit unul dintre reclamele tale pentru acest joc pentru un alt joc. Există 3 probleme majore cu practicile dvs. publicitare. 1. Ați închis aplicația pe care o foloseam, făcându-mă să pierd toate lucrările pe acea aplicație și trebuind să o deschid din nou. 2. Ai deschis magazinul de jocuri fără permisiunea mea. Reclamele nu ar trebui să deschidă pagina Play Store a jocului dacă nu ating anunțul. 3. Ați deschis magazinul de jocuri într-un mod în care nu am putut să-l închid folosind metode obișnuite. A trebuit să închei procesul pentru a-l închide. Opreste acum.
Nu este bun de nimica este un joc aiurit nu va recomand sal instalati hua hua hua
acest joc este chiar distractiv. trebuie să ai scopul potrivit pentru a depăși nivelurile, este într-adevăr ca un puzzle
Jocul a arătat foarte interesant în reclamă care m-a condus la el și este de fapt destul de distractiv. Singura problemă este că este literalmente de nejucat din cauza numărului mare de reclame. Jucați un nivel care durează poate cinci secunde, apoi treceți printr-un anunț dublu de 30 de secunde de neînchis înainte de a putea juca următoarea rundă de cinci secunde. Este practic o reclamă lungă cu un mini-joc scurt pentru a te distra oarecum între reclame.
Reclame stupide. Foamea de bani. Joc grozav. Frumoasa fizica. Dar reclamele ruinează întregul joc. Prea multi!!