Post by croonchatsumete on Feb 23, 2022 3:11:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Art: bojanje prema broju ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Art: bojanje prema broju IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch resurs ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Art: bojanje prema broju 2022 version ▞▞▞
Pixel Art: color by number Dėlionė pasx
Sviđa mi se pixal art, ali većina oglasa završi tako da ponovno učitavam igru. Bio bih vam zahvalan da to popravite. Ali osim toga, sviđa mi se vaša igra.
Pre glupo
Dao bih 5 zvjezdica, ali zadnjih nekoliko puta kada sam igrao dobijem reklame nakon završetka 2 boje. Ne smetaju mi reklame prije i poslije igranja, ali postaje frustrirajuće kada je tijekom slike
Stvarno je spor i pola vremena ne radi. To je dobra igra, ali to nije igra koju igram cijelo vrijeme jer mi dosadi čekati da se učita
Igrica je super cak mozete i staviti neku svoju sliku super je
To je vrlo zabavna igra, ali kada iskoristite sve svoje sposobnosti, više ne možete dobiti
Sviđala mi se ova aplikacija, ali se stalno ruši i ne sprema moj napredak...
Sviđa vam se, ali trebate način da nastavite s bojom u redovima
Sviđa mi se ova igra, vrlo je zadovoljavajuća i možete nacrtati bilo koju sliku koju želite
Buuuuu grozno
Igrica je večera😀
Vrlo je dobra igra! Cijenite to, dobra je igra za igranje kad je dosadno ili bez mreže.
Super
Sada ima puno oglasa. Barem su kratki. Zaista uživam u događajima, ali mislim da bismo trebali dobiti više (možda kraće između dugih) čak i na njima. Iskreno, sjajni prolaznici i vrlo opuštajući.
Igrica je super ali stalno mi šteka :c
Užasna aplikacija. Nemojte preuzimati. Nevjerojatna količina oglasa koji uvijek ruše igru tjerajući vas da izađete i ponovno pokrenete aplikaciju, nema iznimki. Većinu vremena niti se oglasi niti ne pokreću, tako da samo gube vaše vrijeme, a X za izlaz niti ne radi. Čak i kada je izvan mreže, igra se i dalje ruši i zamrzava, a da ne spominjemo koliko malo umjetnosti možete birati izvan mreže. Korisnička kontrola je također vrlo ograničena, s greškama, nezgrapnim kontrolama, bez trake za pretraživanje za razvrstavanje od 3D/2D umjetnosti i malo personalizacije.
Volio sam ga i koristio bih ga cijelo vrijeme. Nisu mi smetali dodaci prije i poslije bojenja, ali sada se nasumično pojavljuju i tijekom bojanja. Vrlo odvratno. Deinstalirano.
Obožavam ovu aplikaciju.!! Mislim da bi bilo super kada bismo slike mogli bojati koristeći različite oblike umjesto da ih naknadno primjenjujemo. Samo misao.
Pixel Art: color by number Пъзели vidi
Zašto aplikacija odjednom pušta pjesmu pijanog mornara koju ne mogu isključiti u postavkama??? Ažuriranje: problem je riješen! Povratak na to da sam jedna od aplikacija u kojima najviše uživam!
Više se ne može otvoriti aplikacija. Aplikacija mi se oduvijek jako sviđala, iako u posljednje vrijeme(?) po mom mišljenju aplikacija ide nizbrdo. Istaknuto koje je radilo drugačije nego prije, drugačija vrsta "povratne informacije" prilikom punjenja/tapkanja malih kockica nego prije, puno i PUNO dodavanja. Već neko vrijeme nisam koristio aplikaciju - nekoliko mjeseci. Sada kada otvorim aplikaciju, sve što dobijem je bijeli ekran i ništa se ne događa. Imam najnoviju verziju pa???
Ažuriranje moje recenzije. Imam ovu aplikaciju godinama i spreman sam za deinstaliranje. Oglasi su nečuveni i često ruše aplikaciju. Imam 5 oglasa po crtežu, čak i na slikama sam gledao oglas za otključavanje. Također, rutinski imam reklame od 15 sekundi koje se NE MOGU preskočiti, pa tko god kaže da se mogu preskočiti nakon 5 sekundi, nije u pravu/laže. Oglasi su greška. Riješite ih se ili prodajte oglas za aplikaciju besplatno za 5 USD.
Stvarno zabavno i ubija dosadu!
Iskreno, dobio sam ovu igru jer u oglasu je pisalo da ima traku za pretraživanje, ali nije :/
Htio sam pogledati ovu igru jer sam se sjetio koliko sam je volio igrati prije nekog vremena, imajte na umu da imam odličan internet, kad bih pokušao nacrtati sliku zaostajao bih - TAKO TEŠKO! Trebalo bi toliko dugo samo crtanje 5 piksela. Inače mi se ova igrica jako sviđa! Možda radim nešto krivo pa recite ako treba nešto učiniti da se to popravi. 🥲
Nakon par dana sta se ne igra se sve izbrise 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Sviđa mi se igra, ali nije pošteno da morate gledati oglas da biste obojili neke slike
Svidjelo mi se dok nisu donijeli SVE reklame za vrijeme bojanja. Koristim ga godinama i sada je super frustrirajuće... potpuno suprotno od onoga što želite od opuštajuće aplikacije za bojanje.
Ovu aplikaciju imam godinama i sviđa mi se. Ali sada ima previše oglasa. Čak se igraju usred rada na slici, svakih nekoliko puta završim broj. Deinstaliram ga sada, jako razočaran.
Kull igra
Donedavno bi to bilo lakih 5 zvjezdica, sada stalno poništava postavku za blokiranje obavijesti i polako me tjera da deinstaliram aplikaciju zbog odvratnih obavijesti koje traže vašu pozornost.
Ova je aplikacija stvarno dobra, stalno sam je igrao ovo je jedna od aplikacija koje najviše igram! I moram mu dati 5 zvjezdica
Straßenrennen 3D Rennsport kuf
To je dobra igra, ali ima previše oglasa. osim toga da je to stvarno dobra i opuštajuća igra.Ova igra je bila puno bolja prije nego što vam je počela davati oglase usred bojanja slike 🤦♀️
Jako je dobra igrica sviđa mi se ♡♡
u redu
Super igrica ali je samo prije više boja
Idk ako je to samo ja, ali ako igram prilično 3 minute, jednostavno me iznervira rekavši da je Pixel Art: Color by Number prestao. Ali zabavno je i zadovoljno, ali me stalno izbacuje. Uključujući točku da imam prilično dobar internet i da je tablet na kojem igram nov.
(Ažuriranje: Morao sam ukloniti zvjezdicu jer sam stavljao oglase usred bojanja. Slažem se s oglasima, ali prekinuti bojenje.. pošteno govoreći, poništava svrhu igre. Nije opuštajuće, samo frustrirajuće.) Iskreno, moj omiljena igra za zaokupljanje ruku, dovršio sam cijelu biblioteku. Još nisam našao drugu koja je čak i blizu ovoliko dobra!
ČAK I SA PLAY PASS-om, kada plaćam da nemam reklame, izdavači su sada dodali oglas na otvaranju igre. Jako razočaran.
Nako
Pixel Art: color by number Пъзели uuit
samo pogledajte moj rejting i sve ce te skontat
Igra je dobra
Opuštanje i zabava kada vam je dosadno. Pruža vrijeme za gubljenje i općenito je odlična aplikacija, jedino što želim je manje oglasa i dodati alat za pretraživanje za pixel art kako biste mogli pronaći određene pikselne umjetnosti. Odlična aplikacija s pet zvjezdica.
Odlična aplikacija za ubit dosadu
Pre moćno je
Igra me zapavna smiruje
Sjajna igra. Vrlo opuštajuće. Još bolje uz pretplatu na play pass. Nema dodataka.